Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Yew

18.04.2018 02:37
Mihin vittuun minä taas eksyin??

Nimi: ok

30.05.2016 08:08
aika outo

Nimi: Nikki

12.05.2016 16:28
Yhteiskunta asettaa helposti paineita niin nuorille miehille, kuin naisillekin. Koulutyöhön liittyen pyytäisin kaikkia, joilla mitenkään vaan on aikaa, vastata molempiin kyselyihin. Kysymyksiä on viisi kummassakin.

Miltä miehen tulisi näyttää? http://goo.gl/forms/V77pT9LbZy
Miltä naisen tulisi näyttää? http://goo.gl/forms/P5V4Xahgge

Ps. Olen pahoillani, jos tämä lasketaan mainokseksi!

Nimi: Johaxi
Kotisivut: http://www.johaxi.w2.fi/

28.05.2014 17:37
Tervetuloa kotisivuilleni: www.johaxi.w2.fi

Nimi: Tilda
Kotisivut: http://www.htallidomino.suntuubi.com/

21.02.2014 14:10
Tervetuloa Hevostalli Dominoon!

Nimi: Miljoona
Kotisivut: http://miljoonalinkki.suntuubi.com

28.12.2013 16:35
Moi,

haluatko linkin miljoonalinkkiin? Ehdota linkkiä ja kerro muutamalla sanalla sivuista. Voit tehdä sen foorumilla tai vieraskirjassa. Saat näkyvyyttä ja liikennettä sivuille.

-M-

Nimi: Tienaa rahaa
Kotisivut: http://adf.ly/?id=4839590

11.08.2013 01:27
Tienaa rahaa linkittämällä! Klikkaa ja katso kuinka helppoa se on! :)
http://adf.ly/?id=4839590

Nimi: NewNews.fi
Kotisivut: http://www.newnews.fi/

25.07.2013 12:20
NEWNEWS.FI - OPEN TO THE WORLD
Aina ilmainen uutisportaali. Tuoreimmat uutiset aina ensimmäisenä kellonympäri.
Uudenlainen tapa seurata uutisia Internetissä 24 tuntia päivässä. 365 päivää vuodessa.
Eri medioiden uutislinkkejä kokoava sivusto on yksi suosituimmista.
Minuutti minuutilta, hetki hetkeltä, se nopein uutisvirta ympäri maailmaa.

http://www.newnews.fi/

Nimi: Kauno Mannonen
Kotisivut: http://kauno-mannonen.fi/

01.04.2013 09:30
Et Jaakko kovin paljoa ole minun juttujani lukenut, kun noin kirjoittelet. Mutta jatka sinä vain rauhassa omaa linjaasi, minä jätän kirjoittamisen tähän. Toivotan siunausta työllesi.

Nimi: Kauno Mannonen
Kotisivut: http://kauno-mannonen.fi/

31.03.2013 21:19
Eikö sinun Jaakko tarkoitus ollutkaan suvaita toisinajattelijoita kun pyysit minut blogikirjoittajaksi. Etkö halunnutkaan teosofian tuntemusta kuten annoit ymmärtää. Toinko liikaa asioita jotka menivät yli ymmärryksen vai näyttikö sivuni liian kauniilta kuvineen. Ne jotka haluavat voivat jatkaa kotisivuillani.

Vastaus:

Hei Kauno! Tarkoitus oli tosin tuoda ilmi mitä teosofia nykyään opettaa, mutta ruusunristiläisten teosofia on yksipuolista ja oli tarkoitus tutkia esoteerista uskonkokemusta kuitenkin niin ettei muuteta kristologisia ja kristillisia totuuksia sellaisiksi että koko kristillisen uskon perusteet alkavat murentua teologisesti. Kauno ei halunnut lähteä yhteiselle matkalle Kolmannen Linjan kanssa eikä pohtimaan mitä todellinen esoteerinen uskonkokemus ja teologia pyhälle Kristuksen Kirkolle voisi todellisesti merkitä. Kun Kolmas Linja käyttää vanhaa dogmaattista tietoa, uutta tutkimusaineistoa sekä esoteerista teologista ja muuta hengellisen elämän tutkimusta, se ei meille merkitse kristillisen Kirkon sanoman vaihtamista Pekka Ervastin varsin yksipuoliseen ja teologisesti ja kristologisesti toislinjaiseen työhön, ei ylösnousemuksen vaihtamista jälleen syntymiseen, eikä Jumalan sanan vaihtamista muihin objekteihin ja välineellisyyksiin, vaan se merkitsee meille todellista Kirkon rakentamista ja uudistusta hajoittamatta kuitenkaan sitä kirkollista tiedontalletusta ja muuta asiaan kuuluvaa sakraalia elämää, se merkitsee meille Kirkon evankelista murrosta ja myös uuden tiedon tutkimista, se merkitsee meille harkittua opillista linjaa se merkitsee kokonaan uutta työtä Kolmannella Linjalla ei olemassaolevian toisinajattelijoitten jo kauan aikaa kaikkien tiedossa olleitten opetusten valtaan nuosua kirkon haastajana vaan pyhän Kirkon rakentamista entisille perustuksille. Se merkitsee meille kuitenkin sitä että esoteerinen teologinen, hengellinen ja jumalallinen uskonkokemus on tullut osaksi Kolmannen Linjan työtä Kirkon elämässä. Me emme siis ole astraalinen hengen maailman merirosvolaiva, joka varastaa sieluja Kristuksen Kirkosta omaan laivaansa, vaan pikemminkin kokoaan niitä äiti Kirkon helmaan. Näin ollen meidän on erittäin vaikeaa edistaa ruusunristiläisten työtä yhteisessä foorumissa, koska sen perusteet koko ihmiselon autuudesta ovat apostolisen Kirkon vastaiset eikä ruusunristilaiset pyri yhteiseen linjaan vaan edistämään jo valmista omaa linjaa, koska he eivät haluakaan uskonpuhdistusta omalla kohdallaan. Onhan Kauno itsekin sanonut minulle, ettei samassa liikkeessä voi olla monta toisistaan poikkeavaa ja ristiriitaista linjaa vaan on sovittava yhteisestä Linjasta, on oltava tie ja tien viitat. Tähän Kolmas Linja on vastannut perusasiakirjassaan Saaksin Kilpi, mitä tulee esoteeriseen teologiaan ja jumaluusoppiin, sen hengelliseen uskonkokemukseen, valmiita teologisia vastauksia on varsin vähän Kirkon kannalta ja niitä tulee harkiten työstää ja hioa. Me toivoimmme että veli Kauno olisi antanut armoitettuna uskontofilosofina ja esoteriikan tohtorina lahjansa ja kykynsä pyhän äitiKirkon palvelukseen, sekä alkanut ajatella ja työstää näitä asioita pyhän Kirkon kannalta otollosesti ja sen puolesta, mutta niin ei valitettavasti käynyt

Ajasta aikaan varjellut Herra on Kirkkoamme

Ajasta aikaan varjellut, Herra on kirkkoamme, sanallaan meitä ohjannut, kaikissa vaiheissamme, vieläkin tahdot siunata, kansaasi köyhää armolla, tarjota taivahan rauhaa.

Taivasten yltää taivaisiin, kunnian Kuninkaamme, kuitenkin halpaan Temppeliin luoksemme Herran saamme. Siunaten armolahjoillaan Herra on seurakunnassaan kansansa keskellä täällä.

Kaste ja usko yhteen näin Kirkoksi meidät liittää. Kristusta täällä vierekkäin, elävät kivet kiittää. Joskus vain kaksi yhdessä, koolla on Herran nimessä, silloinkin Kristus on läsnä.

Tänne kuin Äidin armaan luo johdata, Herra meitä. Henkesi lahja meille suo, suojaasi meidät peitä. Lähetä Kirkko maailmaan kutsua suurta kantamaan keskellä aikojen pauhun.

Kirkkoon kun kellot kutsuvat, suo sinne tiemme johtaa, niin että Kasvos armahat kansasi siellä kohtaa, Sinua, Herra, kiitämme! Ristisi voitto kaikille tuonut on autuuden Toivon.

Nimi: Kauno Mannonen
Kotisivut: http://kauno-mannonen.fi/

30.03.2013 19:02
Minut ilmeisesti heivattiin ulos tältä sivulta blogikirjoittajana

Vastaus:

Kauno Mannosen teologia poikkeaa Kolmannen Linjan työstä aika tavalla, toiseksi Kauno on itse sanonut ettei hän tahdo edistää Kolmatta Linjaa eikä olla työssä mukana, vaan esitellä ruusunristilaisten omaa työtä, niinpä tältä osin rinnakaiselo on osoittautunut liian vaikeaksi ja Kaunon blogi on lopetettu, kiitos Kaunolle hyvästä yrityksestä, vaikka yhteyttä ei syntynyt.

©2019 Corpus Christi in Christo - suntuubi.com